Hieronder vindt u alle veel gestelde vragen met betrekking tot de service van Drempelloos. Onze diensten bestaan op dit moment uit de mobiliteitskaart en de verhuurd van scootmobielen op locatie. Zodra onze dienstverlening wordt uitgebreid zullen de veel gestelde vragen ook worden aangevuld.

 

Indien uw vraag hier niet tussen staat kunt u altijd contact met ons opnemen via Drempelloos.info@gmail.com of door te bellen naar 010-4058471 Wij helpen u graag verder.

Veelgestelde vragen

Zitten er kosten verbonden aan de mobiliteitskaarten?


Nee, alle mobiliteitskaarten zijn geheel vrijblijvend te downloaden via onze website of terug te vinden in onze app. De app is op dit moment nog niet beschikbaar maar zal later verkrijgbaar zijn voor Android en IOS. Onze mobiliteitskaarten zijn tot die tijd hier te vinden op onze website.
Waarom zijn er weinig locaties beschikbaar?


Op dit moment wordt er nog hard gewerkt aan het onderzoeken van alle toegankelijke locaties. Geleidelijk zullen meer locaties toegevoegd worden. Onze excuses voor het ongemak. Wilt u op de hoogte blijven van de voortgang? Schrijf u dan hierin.
Welke kosten zijn er verbonden aan Drempelloos?


Pas wanneer u bijvoorbeeld een scootmobiel wilt huren zijn er kosten verbonden aan onze service. U betaalt de kosten via onze website, zodat op de locatie niks meer geregeld of betaald hoeft te worden.
Welke hulpmiddelen kan ik huren bij Drempelloos?


Wij werken samen met verschillende partijen om u een gevarieerd aanbod te kunnen geven. U kunt bijvoorbeeld bij ons een scootmobiel huren of een speciale elektrisch aangedreven fiets. Ook zal er in de loop der tijd meer aanbod zijn!
Kan ik voor elke locatie een scootmobiel huren?


Ja, dat is zeker mogelijk. U geeft aan waar u bijvoorbeeld de scootmobiel nodig heeft en wij zorgen dat deze op de aangegeven locatie voor u klaarstaat. Het enige wat u nog hoeft te doen is instappen en genieten van een zorgeloze dag!
Zijn er begeleiders aanwezig om mij te helpen wanneer ik een scootmobiel huur?


Ja, een medewerker van Drempelloos is aanwezig om u te begeleiden bij het instappen en besturen van de scootmobiel. U kunt ook uw verdere vragen op dat moment bij ons kwijt.
Wat gebeurt er met mijn rolstoel wanneer ik overstap op een scootmobiel?


De medewerker van Drempelloos zal uw rolstoel veilig opslaan in de bus. Uw rolstoel krijgt hetzelfde nummer als de scootmobiel die u op dat moment huurt. Wanneer u de scootmobiel weer inlevert zal uw rolstoel direct omgeruild worden zodat u zich daar ook geen zorgen over hoeft te maken.