Over ons

Het Drempelloos Team

Hallo! Wij zijn Fleur, Lotte en Ching en samen vormen wij het Drempelloos Team! Wij zijn tweedejaars studenten aan de Hogeschool Rotterdam en volgen de opleiding Ondernemerschap & Retail Management.

 

Het begin

Vanuit onze opleiding is dit bedrijf bedacht en begonnen. Aan het begin van dit schooljaar hebben alle studenten een eigen startup idee gepresenteerd. Een van de uitgekozen idee├źn werd het Drempelloos idee van Fleur. Lotte en Ching hadden beide ook een erg leuk startup idee bedacht. Toch hadden zij beide veel affiniteit met dit onderwerp en sloten zich graag aan bij Drempelloos!  Fleur heeft dit idee bedacht voor haar lichamelijk gehandicapte opa en oma. Zij merkte dat leuke dingen ondernemen met haar opa en oma erg lastig is, omdat er in Nederland nog erg veel obstakels zijn voor mensen met een handicap.

 

Obstakels

Denkt u zich bijvoorbeeld in dat u naar een restaurant gaat en bij de ingang al een hoge drempel op moet om binnen te komen. Dit is al snel een reden om niet naar binnen te gaan. Als u dit obstakel hebt overwonnen en u binnen bent wilt u iets te drinken bestellen. Na een aantal drankjes zou u natuurlijk graag van het toilet gebruik maken maar dit bevindt zich boven aan een hoge trap. Deze obstakels zijn dingen waar heel veel lichamelijk gehandicapten mensen ervaren en dit weerhoudt mensen ervan om er op uit te gaan. Daarom moet hier iets aan gedaan worden en Drempelloos gaat dit voor u doen!

 

Zelfstandig dagje uit

Mensen met een lichamelijke beperking boeken een uitje bij Drempelloos om een zorgeloos dagje uit te ervaren dat zij zelfstandig uit kunnen voeren. Op dit online platform worden de leukste rolstoeltoegankelijke plekken voor u in kaart gebracht zoals restaurants, hotels, pretparken, musea en concertgebouwen om zo uw dagje uit makkelijker te laten verlopen. Daarnaast biedt Drempelloos u vanaf binnenkort ook extra services aan zoals scootmobiel verhuur. Deze scootmobielen kunt u huren op leuke rolstoeltoegankelijke plekken zodat u zo zelfstandig mogelijk op pad kunt! Het is onze missie u een leuk dagje uit te laten ervaren zonder obstakels en de toegankelijkheid in Nederland te verbeteren!

 

                                         om een Drempelloos dagje uit te ervaren!