Zoeken
  • Drempelloos

Van afhankelijk naar onafhankelijk!

Bijgewerkt: jun 25Heeft u dit wel eens meegemaakt? U wilt een leuk dagje uit gaan maar u weet eigenlijk niet of die locatie wel rolstoel toegankelijk is. U weet niet of er invalide parkeerplaatsen, invalide toiletten, leuningen en drempelhulpen zijn. Hierbij wilt u niet afhankelijk zijn van anderen, alleen is de hele dag zelf de rolstoel duwen te zwaar. In Nederland wordt er te weinig rekening gehouden met mensen met een lichamelijke beperking. Er zijn veel restaurants, toiletten, musea en parken niet rolstoeltoegankelijk. Door deze onzekerheden worden veel mensen met een lichamelijke beperking tegengehouden een dagje uit te gaan. Drempelloos gaat u helpen een dagje uit zelfstandig te realiseren.

Zelfstandigheid

Het is voor mensen met een lichamelijke beperking erg belangrijk om activiteiten zelfstandig te kunnen realiseren. Deze mensen willen en moeten dezelfde mogelijkheden krijgen om dit te kunnen doen. Nederland geeft daar nog niet de mogelijkheden toe. Om in Nederland een dagje uit te kunnen gaan is begeleiding nodig. Dit is voor een lichamelijk beperkt iemand erg vervelend. Drempelloos kunt u daarmee helpen door middel van de scootmobiel verhuur.

Scootmobiel verhuur

Door de scootmobiel verhuur van Drempelloos kunt u dit dagje uit wel zelfstandig realiseren. U heeft door deze scootmobiel niemand nodig om u tijdens het dagje uit te begeleiden. U kunt de gehele dag, zorgeloos en zelfstandig rondrijden op elke gewenste locatie. De scootmobiels rijden met gemak over iedere drempel en door elke smalle gang.

Huren

Het huren van een Drempelloos scootmobiel kunt u regelen via de website. Onder het kopje ‘scootmobiels’ kunt u gemakkelijk een scootmobiel boeken. Door het formulier in te vullen kunt u ons laten weten wanneer u een scootmobiel wilt huren, voor hoelang en op welke locatie de scootmobiel graag wilt huren. De scootmobiel wordt dan een dag van tevoren naar de betreffende locatie gebracht zodat u direct aan uw dagje uit kunt beginnen! De Drempelloos scootmobiels zijn in samenwerking met onze ervaringsdeskundige samengesteld. De scootmobiels zijn daardoor volledig gebruiksvriendelijk en zijn fijn om een gehele dag in te zitten.

Klik hier om een scootmobiel te boeken en misschien raced u binnenkort wel op een van onze scootmobiels door het Rijksmuseum!

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons dan ook op onze sociale media pagina! https://www.instagram.com/drempelloos/


Drempelloos wenst u veel drempelloze uitjes toe!


Fleur de Potter
22 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven